15 januari 2016

Bloggen?!

Jag har nu funderat fram och tillbaka, och kommit fram till att jag ska stänga bloggen igen. Så småningom kommer den vara låst. Det tar energi att tänka på att jag måste blogga då jag egentligen inte har tid. Jag tycker om att skriva, men jag vet inte vad jag vill dela med hela "världen" så den förblir tom. Jag tycker att stora killarna börjar bli så stor så det känns fel att skriva en massa om deras liv osv. Alla gör som de vill och jag tycker ingen gör fel i att blogga om sina barn, absolut inte, så hoppas ni förstår.
För mig och min familj är det mycket på gång nu, och jag orkar helt enkelt inte blogga. Vi vill få färdig vår lägenhet (som tar en evighet tydligen med tre små och en mamma å pappa som jobbar) och lägga den till salu, och hitta ett hus åt oss. Det vill vi hemskt gärna få gjort före sommaren.
9. juni är ett datum vi ser fram emot med glädje, då vårt fjärde barn räknas komma ut i den stora världen. Ni som följer mig på instagram och en del andra vet nog detta redan. Det känns roligt och spännande. Ett nytt liv. Jag går in i vecka 20 idag.

Därför är det i princip ett måste att hitta ett nytt ställe att bo, då vi ryms inte 6 stycken i denna lilla lägenhet. Men det ska nog ordna sig får vi hoppas. Så jag kommer att låsa bloggen så småningom, det dyker kanske upp några inlägg före. KANSKE. och kanske jag öppnar bloggan igen nån gång. Kommer inte att radera den iaf. Ha det bra så länge. Önskar er en fin helg. Min består av jobb både lördag pch söndag ;)

Inga kommentarer: