25 november 2015

onsdag & jobbdag

Nu är det igen länge sen jag jag tagit mig tid att blogga. Vi har haft rätt så fullt upp senaste tiden. Vi har varit till Norge en vecka, och allt annat i vardagen tar upp det mesta av min tid, och på kvällen sen är jag för trött för att blogga.

Idag har Isak varit på 1-års kontroll och Eliah på 3-års kontroll. Duktiga friska killar båda två. Vi har också fått fram att Eliah har allergier, men inte lika mycket som Theo, Eliah är "bara" allergisk mot mjölk, torsk,sill och rödspätta. Det är så skönt att äntligen veta det, så han får börja må bättre. Han har fått ganska mycket utslag på senaste tiden. Så nu är det mjölkfri kost för 3 av 5 familjemedlemmar som gäller. Det funkar nog bra.

Jaa, annars flyter väl dagarna på som vanligt, men snälla, söta, trotsiga, stökiga, gulliga, roliga och härliga barn, och jag jobbar ännu 50%, dvs ca 3 skift i veckan. Jag kommer antagligen att få avtal till mars 2016, mitt avtal nu gäller bara till nyår. Efter det vet jag inte hur det blir. Ikväll jobbar jag, och snart kommer syster yster som sköter barnen tills Matti kommer hem. Jag återkommer säkert igen denna vecka. Ha det bra så länge! :)

Inga kommentarer: