16 februari 2015

Nå nu!

Nääe. Nu var det dags att ta itu med bloggen igen. Den ligger efter med många många dagar. Jag har inte orkat prioritera den just nu. Vi mår bra, och dagarna går. Livet som småbarnsmamma tar på. Hehe.
Lite update om hur det går. Vi har börjat med glutenfritt åt Theo igen. Vi har nog testat allergitest, men det visar inget, men det är så mycket som tyder på att han är glutenintolerant. Lite hoppas man jo att det är så, för då slipper han må så dåligt hela tiden, och ha den besvärliga eksemen och sjuk mage. Självklart vill man ju inte att han ska ha nån allergi, men nåt är det ju ändå han reagerar mot.. så ja.

Eliah, ja han har värsta trots perioden nu, som vi hoppas går över snart.. ja, ni som har barn vet kanske vad jag pratar om. Orkar inte förklara så noggrant hur det är men, det kan vara fruktansvärt tufft. Annars har han äntligen slutat med nappen, för några veckor sen dock. Han har nog bara haft den då han sover, och vi har inte egentligen försökt sluta nångång förut, och det gick hur bra som helst.

Isak har också nån konstig period just nu. Han är en glad baby, men han har lite kort tålamod och är så envis. Han har liksom börjat "fasta" på nåt konstigt sätt. Han kan vara upp till 10 timmar nästan helt utan mat dagtid. Han vill bara inte ha. Ungefär samma tid varje dag. Och sen äter han som aldrig förr igen.. hmm. Han har också börjat få smaka lite mat. Han är ju fyra månader nästa vecka, och jag hade tänkt vänta tills det, men han är inte mätt på bara ersättning, så det är nog riktig mat som ska till. (Theo och Eliah började också i samma ålder) Annars är han en super duper glad och härlig bebis, man behöver bara se på honom så ler eller skrattar han. Ingen skillnad hur trött, hungrig eller sur han är :))

Inga kommentarer: