28 juli 2014

home again

sent på fredagskvällen kom vi hem. Så skönt att sova i egen säng, men det var rätt så varmt i lägenheten när vi kom, AC hade ju varit av så länge vi var borta. Så en lite svettig natt blev det, men ack så skön. Sov som en stock ändå.
Värmeböljan som är på gång nu dvs. 30+ i skuggan är inget för denna gravida kvinna, trivs inte alls i värmen. Har stannat mest inomhus sen vi kom hem, förutom ett besök till stranden. Hoppas på lite svalare väder framåt, helst inte varmare än 20+.

Annars så var resan fin. Det är så skönt att få göra nåt annat, bara packa väskorna och lämna allt här hemma för en stund. Det gick mycket bättre med barnen än vi trodde. Vi körde hela vägen dit och tillbaka utan mer en små pauser, och lite gnäll och olyckliga barn får man ju räkna med. Speciellt hemresan som var så varm, då ac i bilen inte funkar.
Hemresan körde vi ända från kokelv, runt 1100km, vet inte exakt. Vi stannade i Alta och handlade, och i Haparanda stannade vi hela 2 timmar,  vi åt och gick i lite butiker. Min vän Henni som bor i Tornio fick jag hälsa på också. Saknar <3

Jag ska visa bilder också från resan, men det får bli en annan dag. orkar inte nu.. hehe!

Inga kommentarer: