07 juni 2014

Holter

Nu har jag haft en hjärtholter i ett dygn. Igår lämnade jag tibax den. Orsaken är hjärtklappningar nu som då. En gång fick jag nån rytmsvängande medicin vi akuten då inte pulsen ville gå ner. Det var nog efter det dom ville "utreda" lite. Tror och hoppas inte det är nåt farligt. Kan vara brist på någon mineral eller vitamin.. Vi får se. Sköny att få bort denna sak iaf, inte det bekvämaste att gå med i värmen.. ;)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Gå till ann snellman osv. Med dig och theo.

Anonym sa...

Håller med!!

Anonym sa...

Jag tycker att Ingrid gör helt rätt som söker sig till sjukhuset!! Jag tror inte på alternativ vårdbehandling som A.S och många andra håller på med!! Som kristna människor ska vi tro på att Gud har gett läkarna den kunskap de behöver för att bota oss!

Anonym sa...

Alternativa vårdformer är oftast mycket mera naturliga än sjukhusets, men jag tror vi behöver båda. Vem har sagt att Gud endast har gett läkarna kunskap, helt klart kan Gud ha gett alternativa terapeuter den kunskap de behöver också.Alltså visst finns det sådant som kanske är mest humbug men man kan inte dra all alternativvård över en kam. Personligen upplever jag att sjukhuset botar symtomen men alternativa vårdformer går till grunden och åtgärdar orsaken till symptomen. Men som sagt, båda behövs och det är fritt fram för alla att välja vilken väg man vill gå.

Anonym sa...

Ofta är en blandning av båda bra :)