18 februari 2014

Sjuka

Theo har feber fjärde dagen idag, och Eliah har också blivit sjuk. Det har gått ca. en vecka som båda två ätit dåligt :/ det är frustrerande. Det som är värst är att Theo knappt vill dricka enns, är så rädd för dehydrering. Han vill inte ha saft eller lemonad, som han annars velat ha när han varit sjuk. Man får väl bara följa med och se så han inte blir borta, och "tvinga" i honom vätska ofta, små mängder.. hälsningar en orolig mamma

8 kommentarer:

Tanja sa...

Kanske ni borde gå till läkaren o kolla om det är influensan o få ordentlig medicin. Krya på ef!

Anonym sa...

högst antagligen samma virus som de flesta har..prova med olika tripp sorter :)

Ingrid Björkskog sa...

Hej. Theo mår nog lite bättre idag, men ännu lite feber. Om det går neråt igen och inte blir bättre söker vi nog oss till läkaren. Tack!

Ingrid Björkskog sa...

Hoppas det inte är något allvarligt. Han dricker nog bätre idag, han drack t.om. vatten. Ska köpa hem lite tripp ifall att.. :)

Anonym sa...

Tanja varför ska man få medicin mot influensa och vad ger dom för medicin mot det? Influensa är ju en virusinfektion som oftast går över av sig själv och är inte farlig.

Anonym sa...

Våra hade feber 5-6dgr, feberfri på morgonen men feber igen mot eftermiddan. Åt oxå riktigt dåligt. Vi var o kolla öronen o alla hade inflammation i båda öron. Så det är nog bra o fara ti läkarn.

Ingrid Björkskog sa...

Tänkte lite samma sak som dig där anonym.

Ingrid Björkskog sa...

Theo har inte feber idag :))
Han har inte alls klagat på öronen, eller att han har sjukt på nåt ställe, så jag tror inte det är öroninflammation.