22 augusti 2013

Vardag

Måndagen var sista dagen av Mattis semester. Nu är vi också tillbaka i vardagen. Igår var jag och jobbade på förmiddagen, jag var i ett kök och fick prova på och vara kock. Det var faktiskt riktigt roligt, mera sånt. När jag kom hem for Matti iväg till jobbet, och vi for till västerby.

Idag har jag varit med Eliah till rådgivningen, och läkarkontroll. Han har verkligen blivit stor. Han vägde hela 12,7 kg och var 80,5 cm lång. Han är frisk som en fisk och allt var bara bra. Läkaren tyckte han var en jätte duktig och stark kille, som trots att han är så stor som han är har kunnat krypa i två månader, stiger upp med stöd, går med stöd och står korta stunder utan stöd. Eliah har bra balans och han har börjat släppa sig när han står mot saker, och man ser hur hela ansiktet lyser upp, så stolt han är. Han utvecklas snabbt, och visar nya sidor hela tiden, och han är en envis liten grabb, som visar när han vill nåt. Han är 10 månader gammal.

Vi har tillbringat eftermiddagen i parken, och ut på promenad med syskonvagnen. Sen lekt ute på vår gård. Snart är det dags att bada dom smustiga killarna efter bus i sanden. Ni kan ju tänka er ;)

Inga kommentarer: