31 mars 2013

Tomt

Här ekar det tomt. Har bara inte orkat blogga. Nå vi har väl inte gjort så mycket speciellt. Vi lever och mår bra.

Eliah har ändrats så mycket på kort tid. Han har blivit mera Med om ni förstår. Han skrattar och pratar mycket. Han är en otroligt glad gosse. Han tycker om att se på när storebror leker. Han härmar ljud.. och är så underbar, han gör vardagen så fin med sitt glada humör. Jag menar absolut inte att Theo är sämre, men dom var så olika som bebisar så det är sjukt. Theo var väldigt allvarlig och svårflörtad, och ganska otålig, han ville att det skulle hända nåt hela tiden.

Men ja, nog om det. Jag skulle vilja börja pottträna Theo så småningom, några tips? Han tycker inte alls om pottan och vet liksom inte vad han skall göra på den. Eller han vet att han skall kissa, men tror inte han kan styra det själv ännu. Tar gärna imot alla tips och råd ni har för att sluta med nappen också. Tacksam för svar :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Det är inte så bråttom. Vår pojke hade napp tills han var tre år, fri från blöja blev han någongång mellan 2,5 och 3 år. Allt har sin tid. Jag tycker att barnen kan få ha napp om de vill när de skall sova, däremot inte dagtid. Theo är ju liten ännu, låt han vara det.