19 februari 2013

tja

Jag är inte precis världens duktigaste bloggerska för tiden, men jag skall bli bättre. Här hos oss är allt som det skall, vi lever och mår bra.

Eliah har utvecklats så mycket, dom senaste dagarna har han börjat prata en massa, och röra på sig mer. Han svänger sig nästan från rygg till mage, men inte andra vägen. Han har hittat sina fötter och kämpar såå för att hålla i dom, och leka med dom, våran kämpe. Han är sprudlande glad så gott som dygnet runt och växer som bara den. Han är verkligen stor till sin ålder, tror jag. Han har för några veckor sen börjat använda storlek 74, och snart får vi börja inviga storlek 80 lite smått. Han har också börjat lite smått med fast föda, han får gröt på kvällen, med en klick plommonpuré, och det är gott det.

Theo, vår stora kille är en underbart härlig pojke . Han får oss så ofta på gott humör, och han är full av energi. Varje dag lär han sig nya ord, och han är så duktig på att uttala och härma. Han har börjat med små meningar, och jaa han är verkligen duktig med talet. Han kan säga nästan alla namn på dom han känner, och han vet vem dom olika är om man frågar. Vi började lite smått med pottan, men det gick inte riktigt ännu, han var lite osäker på vad det var och vad han skulle göra, så nu står den i badrummet så han får prova lite nu som då och bli van med den, det är absolut ingen brådska. Han börjar också bli duktig på att äta själv med sked, men ofta blir det med händerna, men han lär sig. Han är en snäll storebror som förstår att man måste vara snäll med "Lia", och delar med sig av sina leksaker, och han har nog försökt mata honom med lite olika, men vi har alltid hunnit ta bort honom, men han vill ju bara vara snäll.

Så det var lite info om mina små.

Inga kommentarer: