28 januari 2013

Sjuk

Stackars lille Eliah som är sjuk. Ingenting hålls kvar i magen. Är lite orolig då han är så liten och inte får i sig nåt. Någon annan som varit med om samma sak?
På bilderna ser ni en glad Eliah idag på morgonen. Nu ligger han bara och slappar ♡

3 kommentarer:

Tanja sa...

Har du varit i kontakt med hälsovården? De blir snabbt uttorkade de här små. Har förstått att man ska ge vätska typ var femte minut eller så.

Anonym sa...

Du skall nog kontakta läkaren om han blir dålig i skick, dom uttorkar snabbt och magsjukan kan vara farligt för en så liten babys. Du kan jy pröv med osmosal novum eller floridal finns det olika smaker, du får den från apteket. De hjälper att barnen int blir uttorkad. Om baby börjar vara ovanligt trött och årkar int följa med med nåt, kontakta lekaren med samma. Det är aldrig onödigt att gå till läkaren när det handlar om en så liten babys. Ge offta vatten men lite åt gången så han kastar int upp allt genast.
Hoppas han blir frisk snabbt, stackars liten...Krya!

Anonym sa...

Ge vätskeersättning-osmosal 5ml (kanske mindre till en så liten baby) var 5e minut, minst i en timme, hos oss brukar vi hålla på 2-3h, då blir dom pigga fortare och har lättare att börja äta sen. Det är lätt att ge med en medicinspruta. Hoppas han blir frisk snabbt! Krya på er!