17 januari 2013

.

Vi har haft en fin dag idag. Cissi och Lova hälsade på. Jag har knappt ammat idag, bara pikupiku lite. Det negativa är bara att Eliah får ont i magen av ersättningen, han som har mått så bra och varit så lugn, stackarn. Några tips?
Annat negativt är att Theo inte tål lax, han är allergisk. På samma gång som han åt kom det utslag i ansiktet som kliar och är fula. Tråkigt nog är han allergisk mot det som han älskade.
Annars är allt prima bra. Nu skall vi sova, eller Eliah skall äta färdigt först. Gonatt

6 kommentarer:

Tanja sa...

Tråkigt att lillen får ont i magen. Vi kör med Nan1 och har inga magbesvär mera. Prova med Rela-droppar. Tyvärr måste man ge dom en tid före man ser resultat.

Jenny sa...

Pröv med rela dråpan eller så bytte du til nåkka arnt..Vi bruke nutrilon :)

Anonym sa...

pröva att köpa modersmjölkersättning från apoteket, de är mjölkfria

Josefina Paananen sa...

Kan också hjälpa med att byta flaska eller sugdel om de e p.g.a att de kommer för mycke luft eller för snabbt som han får ont :)

Ingrid sa...

Finnes det Malt i Finland? Det har vi brukt til våres. 1 teskje per flaske. Men det kan være som andre sier her at du må bytte merke. Ev prøve melkefri.

Anonym sa...

Philips avent flaskor är super åt småbarn, finns att köpas vid citymarket. Dom har en extra del på korken så det inte ska komma luft i magen, bra också om man har kolikbarn.