01 november 2012

skakar

Nu på kvällen kom febern tillbaka och bröstet är sjukt. Jag skakar så jag fryyser. den stiger bara. Och inte nog med det så är samma bröstet sår då jag ammar.. är det kul. NEJ. Just nu vill man bara ge upp amningen.. suuck.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Om inte mamman mår bra av att amma så mår inte babyn heller bra,man väljer själv men det rådet fick jag av en barnmorska..

Ingrid sa...

Du må ikke tenke tanken på å gi opp ammingen. Du har allerde ammet ett barn med suksess så dette kan du!!!

Regner med at du har snakket med mor din og fått gode råd, varme, tømme, paracet, drikke mye og hvile. Ikke masser for hardt på de hårde områdene, da sprenger melkealveolene og væsken går ut i vevet, resultat ennå sykere. Stryk lett men bestemt nedobver i takt med at Eliah suger.Til såre brystvorter bruker du salve, morsmelk og lufttørking så blir det snart bedre.

Juster eventuelt Eliahs sugeteknikk. kanskje han suger feil og ikke tømmer godt nok, og da blir du også sår.Mange plages med dette de første ukene, men ikke gi opp!!!

Det finnes kvinner som har kjempet med ammingen hele babytiden, til dem sier vi at det er ingen skam og snu og gå over til flaske, men dette gjelder definitivt ikke deg. Stå på!!

Ingrid sa...

"å snu" ikke "og snu"

Ingrid Björkskog sa...

det stämmer nog. men jag har ju inte ammat mer än 2 & en halv vecka.. så jag skall nog kämpa ännu :)

Ingrid Björkskog sa...

nei. skal ikke ge opp. men det kjennes bare så tungt nån gang. spesielt når man har feber og ont. men skal pröve. har jo klart det en gang för :)