11 oktober 2012

Jobbig morgon

Det är ganska jobbigt med förvärkar. Igår kväll var dom så intensiva så trodde något var på gång.. men vaknar såklart med den vanliga "mensvärken". Vaknade kl.5 idag med, och kunde inte somna om, det är också ganska jobbigt men lite sömn. Jaja. Det var dagens klagovisa. Dom som själv varit höggravid och haft mycket förvärkar borde veta hur det känns och förstår kanske att det är jobbigt. Det känns som förlossningen ligger så långt borta nujust, och att han ALDRIG tänker komma ut, men jag vet ju att UT kommer han nog.

Ja, vad skall man fylla denna dag med då? Blir iaf rådgivning sen då Matti slutar.

4 kommentarer:

Tanja sa...

Jag förstår dig. 40+6 idag och har kämpat med förvärker från och till i två veckor snart. Men det kan inte vara mycket kvar nu... Lycka till!

Ingrid Björkskog sa...

Oj. Inte kul :/ Jag har beräknat idag, så han borde ju komma snart. Tack! Lycka till själv!

Ingrid sa...

Prøv å tenk at alle masrian jobbe.. Det e sikkert modent som smør og kanskje 3-4 cm åpent nu hvis du e heldig. Så når vannet går eller rian starte for alvor så føde du i en rasende fart. Spør på rådgivning om det går ann å få nåt å sove på (det får vi gi siste måneden uten å konsultere legen, vi gir sm.stillende pluss innsovningstablett). Så spis du godt i kveld, tar en lang varm dusj, tar sovedosen og legg deg. Gjerne med en varmeflaske om du har. Så bare bestemme vi nu at når du har fådd 2-3 timer søvn starte det :))

Ingrid Björkskog sa...

Ja, håpe virkelig d e åpent nåt iallefall. Om ä ikke får idag så skal ä fölge ditt råd ;)