23 september 2012

På senaste

Har inte orkat blogga på en liten stund, men har inte hadd riktigt tid heller så.

På fredagen var det en lite bättre dag, Theo var lite nöjdare, men inga tänder har kommit ändå. På eftermiddagen bakade jag två kakor, som blev jättegoda båda två, sen kom Jannike hit på kaffe, och hon hade köpt ett par supersnygga skor åt Theo, men dom är tyvärr för stora ännu. Tack Jannike.
Jere (Mattis bror) var också här på en snabb kaffe på kvällen.

Igår, Lördagen hade vi fullt upp. Linnea kom hit på morgonen för att sköta Theo, och jag och Matti for iväg till Kokkola, vi skulle se på Köksmaskiner. Vi hamnade till sist på en mässa (bygg och inredning), och fick SUPER bra köksmaskiner till ett BRA pris kan man lugnt säga. Vi blev jättenöjda. Plus att vi fick en dammsugare till 160euro med på köpet ;)

Sen beställde vi en soffa från Masku, och den kommer om 6 veckor, men vi kan vänta på det ;) Vi hämtade även några stolar vid Jysk som vi beställde förra veckan. Jaa, man kan ju säga att vi fick en hel del gjort, och vi fick vara tu man hand med varandra, och det händer inte ofta. Tack Linnea som tog hand om Theo i hela 6-7 timmar.

Glömde nästan- Vi hittade även höstjackor åt oss båda, som vi verkligen inte har köpt ny på länge. En fin Lördag med andra ord. Och Theo hade varit snäll och glad för det mesta, och sovit bra.

Idag blir det verkligen en vilodag. Och den började med att Matti steg upp med Theo. Lycka! <3

Inga kommentarer: