04 september 2012

Orkar inte

Jag orkar bara inte handla idag, men jag måste. Ja det är en sån dag. Är totalt slut i hela kroppen och det är ju inte bättre att Matti jobbar kvällen. Har förvärkar som är så sjuuka.. Har aldrig kännt såhär starkt att jag inte orkar handla förr.. Men orken finns bara inte. Skall se va jag hittar på sist och slutligen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Har läst din blogg ett tag och tycker inte alls att du är så negativ som nån hade kommenterat för några inlägg sen. Jag har själv en 1 åring och vet hur intensivt det kan vara ibland. Du som ännutill är höggravid får nig faktiskt tycka att det är lite extra jobbigt :-) . Försök att ta lite enkla genvägar då det går som t.ex handla mat i nån liten närbutik. Och köp mat som är enkel att tillreda. :-) lycka till med allt!

Ingrid Björkskog sa...

Hej du! Tack för att du förstår. Det beror inte alls alltid på Theo att jag är slut eller får lite sömn, utan också för att jag är höggravid, men självklart kan han vara så krävande så man absolut inte vet hur man skall orka, men ändå på nåt konstigt sett orkar man varje dag. Jag handlar nog bara när det absolut är nödvändigt, och det absolut nödvändigaste, och s-market är närmaste butiken. ca 7-8km dit. Tack än en gång :)